Hét logistiek debat van Roosendaal

maandag 7 maart, 15.00 – 18.00 uur

Transport en logistiek is een belangrijke sector voor onze regio. Niet voor niets behoort West-Brabant de afgelopen jaren tot één van de Logistieke hotspots van Nederland. De sector blijft in ontwikkeling en ook de komende jaren wordt een verdere groei verwacht van de sector. Hiervoor is het belangrijk dat er een goede infrastructuur is en voldoende personeel, met de juiste opleidingen. Thema’s waar ook de politiek een belangrijke invloed op heeft!

Daarom organiseert Logistiek Platform Roosendaal op maandag 7 maart een verkiezingsdebat. Tijdens dit debat vragen we de Roosendaalse politieke partijen om inzicht te geven in hun visie op vier thema’s die voor u relevant zijn, namelijk: logistiek, arbeidsmarkt, onderwijs en infrastructuur. Hoe zien zij de rol van de logistieke sector voor de toekomst van de gemeente? Welke bijdrage gaat de gemeente de komende jaren leveren om de sector ook in de toekomst te laten groeien? Tevens geeft het debat u als ondernemer de gelegenheid om uw uitdagingen te delen met de politieke vertegenwoordigers.

Programma

15.00 uur – Inloop
15.30 uur – Start debat
17.00 uur – Afsluiting debat en netwerkborrel
18.00 uur – Einde

Het debat wordt geleid door Maarten van den Boom, presentator Zuidwest TV.

Tijdens het debat staan vier thema’s centraal, namelijk logistiek, arbeidsmarkt, onderwijs en infrastructuur. De politieke partijen wordt het vuur aan de schenen gelegd door verschillende stellingen. Ook krijgt u de gelegenheid om hen vragen te stellen, zodat u nog beter uw stem kunt uitbrengen op 16 maart!

Laat als logistieke ondernemer uw stem horen, zodat de politiek daar de komende ‘regeringsperiode’ rekening mee zal houden.

Het debat is toegankelijk voor alle leden van Logistiek Platform Roosendaal en voor genodigden. Als u als lid iemand voor het debat wilt aanmelden, dan graag een berichtje aan het secretariaat, dan zullen zij de uitnodiging verzorgen.

We rekenen op uw komst!

Met vriendelijke groeten,

Sjel Wijngaards
Voorzitter Logistiek Platform Roosendaal