Dag van de Slimme Logistiek 

Dinsdag 15 maart 2022 , 14.00 – 20.30 uur

Cultuur Haven Veghel (gratis toegang)

www.dagvandeslimmelogistiek.nl 

Eindelijk kunnen we elkaar weer ontmoeten én kennis en ervaringen uitwisselen over de wereld van de logistiek. We nodigen u van harte uit voor de Dag van de Slimme Logistiek op 15 maart.

Waarom is deze dag interessant voor u?

Publieke en private partijen verzamelen en delen logistieke en mobiliteitsdata. Die data is onmisbaar om het mobiliteitssysteem efficiënter te maken. Dit betekent dat verladers, vervoerders, wegbeheerders, infrastructuur en voertuigen continu met elkaar verbonden zijn en informatie uitwisselen ten behoeve van bereikbaarheid, duurzaamheid en kostenbesparing.

Tijdens de Dag van de Slimme Logistiek komen diverse logistieke (data)toepassingen aan bod, zoals Connected Transport Corridors, slimme bandenspanningsmeter, Last Mile Guidance, bouwlogistiek en BestelBeter. Ook het verantwoord omgaan met logistieke data krijgt de nodige aandacht op deze dag. We tonen resultaten van samenwerkingen, behaalde successen en nieuwe kansrijke initiatieven. Bovendien kunt u op het Kennisplein nog meer informatie en inspiratie opdoen én natuurlijk netwerken.

Programma en aanmelden

We willen een programma bieden dat aansluit bij de kennis en behoeften van de betreffende doelgroep. Daarom richten we ons tijdens het middagprogramma op overheidsmedewerkers en tijdens het avondprogramma op logistieke ondernemers en IT-leveranciers. Aan u de keuze welk dagdeel u bij wilt wonen. Deelname aan de Dag van de Slimme Logistiek is gratis. Aanmelden is verplicht.

Graag tot 15 maart!