Uitnodiging Open Huis 2 juni 2022 Active Ants

Active Ants organiseert op donderdag 2 juni van 9.00 tot 14.00 uur een exclusief Open House in het fulfilmentcenter in Roosendaal. Voor dit unieke Nederlandstalige event hebben we twee interessante sprekers uitgenodigd.

Prof. Dr. Cor Molenaar, hoogleraar emarketing aan de Ersamus Universiteit en onder meer ook voorzitter van de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg, vertelt over het koopgedrag en de eisen van de nieuwe generatie Gen Z & millennials. Hoe ga je daar als webshop mee om?

Jij wilt meer verkopen met jouw webshop! Dan is het natuurlijk interessant om te weten wat bezoekers denken als zij in jouw webshop aan het winkelen zijn? En hoe maak je van iedere bezoeker een klant? Diede Vendrig van Unravel Neuromarketing Research neemt je mee in het brein van je websitebezoekers

Het Open House wordt geopend door Kathleen Van Beveren, CEO E-Logistics Eurasia van bpost. Natuurlijk krijgen deelnemers aan dit Open House een rondleiding door ons ultramoderne warehouse in Roosendaal. Je krijgt uitzicht en uitleg over de AutoStore en ervaart hoe onze AMR-robots de webshopbestellingen naar de dozensluitmachines brengen en deze vervolgens afleveren bij de juiste vervoerdersband. Een indrukwekkend proces om te volgen.


PROGRAMMA

09:00 – 09:30 uur Ontvangst
09:30 – 10:00 uur Opening
Kathleen Van Beveren
CEO E-Logistics Eurasia bpost

10:00 – 11:00 uur: Diede Vendrig
Unravel Neuromarketing Research
-> Zo kruip je in het brein van je websitebezoekers – Neuromarketing voor webshops
11:00 – 11:30 uur: Coffee break

11:30 – 12:30 uur Prof. Dr. Cor Molenaar
Hoogleraar eMarketing Erasmus Universiteit 
-> Het koopgedrag en de eisen van de nieuwe generatie Gen Z & millennials 

12:30 – 13:00 uur (uitloop) Afsluiting
13:00 – 14:00 uur Lunch & Rondleiding


LOCATIE

Active Ants
Borchwerf 5
4704 RG Roosendaal

Gratis parkeren voor het pand.


MELD JE AAN

Je mag dit gratis event niet missen! We hebben een gelimiteerd aantal plaatsen, dus meld je snel, maar vóór woensdag 25 mei, aan en je bent verzekerd van een plek. Aanmelden kan door te klikken op onderstaande button of door een e-mail te sturen naar marketing@activeants.com onder vermelding van Open House 2 juni. Wil je hierbij ook jouw naam en je bedrijfsnaam doorgeven. Per bedrijf kunnen maximaal 2 personen zich aanmelden.