Call for action! Clean & smart solutions

3 november 2021

LIVE EVENEMENT OVER DE LOGISTIEK VAN DE TOEKOMST

Clean & smart solutions

Op woensdagmiddag 3 november van 14.00 – 18.00 uur organiseert Logistiek Platform Roosendaal een inspirerend live evenement over de uitdagingen voor de logistiek in de toekomst. Tijdens dit evenement speciaal voor ondernemers staan de toekomstige veranderingen voor de logistieke sector centraal. 

Programma

Dagvoorzitter: Sjel Wijngaards, voorzitter Logistiek Platform Roosendaal

Clean Energy Hubs, door Theo Heijnink, Provincie Gelderland

Op diverse locaties in Nederland wordt gewerkt aan de ontwikkeling van Clean Energy Hubs. Een Clean Energy Hub (CEH) is een tank-, laad- of bunkerstation en is vooral gericht op zwaar goederenvervoer. Wat zijn de laatste ontwikkelingen rondom deze hubs en wat kunt u de komende jaren verwachten?

Samen op weg naar duurzame mobiliteit, door Marja Versleijen, TotalEnergies Marketing Nederland

Hoe komen we tot duurzame mobiliteit, welke mogelijkheden zijn er en welke stappen kunt u al zetten. De visie van een energieleverancier.

Verslimming van de logistiek, door Laurens Lapré, SmartwayZ.NL

Om Zuid Nederland bereikbaar te houden is verslimming van de logistieke keten een belangrijke pijler van het SmartwayZ.NL programma. Hoe kunt u verslimmen door data te delen en wat dat voor u oplevert wordt besproken aan de hand van concrete voorbeelden en business cases. Ook wordt een overzicht gegeven van beschikbare toepassingen voor verdere digitalisering van de logistieke sector. Zodat u vandaag kunt beginnen met het verslimmen van úw logistieke keten!

Ervaringsverhaal door Richard Klaassen, Mepavex

Richard Klaassen deelt de ervaringen die vanuit Mepavex zijn opgedaan rondom verduurzaming en verslimming van het bedrijf. Aan de hand van een interview door Rob Kroon, FIER Automotive.

Paneldiscussie met:

  • Tom Berendsen, lid Europees Parlement
  • Marja Versleijen, Total Energies Marketing Nederland
  • Laurens Lapre, SmartwayZ.NL
  • Rob Kroon, FIER Automotive

Het evenement wordt afgesloten met een netwerkborrel

Locatie:

Dit live evenement vindt plaats bij:
Associate Degrees Academie
Mill Hillplein 1
4701 BS Roosendaal

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt onder andere in dat bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs getoond moet worden. 

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door

Copyright © 2021, All rights reserved.