BEDRIJVENMARKT

8 + 25 november 2021

Kom naar de markt en maak kennis met onze studenten!

Associate degrees Academie Roosendaal

In november organiseren wij 2 keer een bedrijvenmarkt. Een gezellige middag waar u onze studenten én uw toekomstige medewerkers of stagiairs kunt ontmoeten. U kunt zich via dit bericht aanmelden voor een plek op de markt!

Waarom deze markt?
De markt is een mooie kans om uw bedrijf voor te stellen aan hbo-studenten uit het economische en technische domein. U kunt laten zien wat uw organisatie te bieden heeft en om in gesprek te gaan met misschien wel uw toekomstige stagiair of medewerker. Onze studenten hopen deze middag een leuke en leerzame stageplaats te vinden, waar zij zich kunnen ontwikkelen als beginnend professional op tactisch niveau. En om studenten kennis te laten maken met het bedrijfsleven en uiteraard andersom ook. 

Wie gaat u ontmoeten?
Als u zich aanmeldt voor de bedrijvenmarkt op 8 november, dan ontmoet u studenten uit het economisch domein. Zij volgen de Associate degree Human Resource Management, Bedrijfskunde, Management of Finance. Als u zich aanmeldt voor de bedrijvenmarkt op 25 november, dan ontmoet u studenten uit het technisch domein. Zij doen Built Environment, Informatica, Logistiek of Engineering. Al onze studenten zijn goed voorbereid op de werkzaamheden binnen het beroep, nemen initiatief en dragen eindverantwoordelijkheid.

Wat is een Associate degree?
Een Associate degree is een 2-jarige hbo-opleiding met het accent op de praktijk. Dat betekent dat studenten de theorie meteen toepassen in echte opdrachten van bedrijven en tijdens stages. Het onderwijsniveau is 5. Dat zit precies tussen mbo-4 en een hbo-bachelor in. Hierdoor spreken onze studenten de taal van de werkvloer, maar ook die van de beleidsmakers. Kijk voor meer informatie op onze site ad-academie.nl.

Programma bedrijvenmarkt
14:00 uur – 15:00 uur: ontvangst en klaarzetten stands
15:00 uur – 15:15 uur: welkomstwoordje directeur Associate degrees Academie
15:15 uur – 16:45 uur: bedrijvenmarkt
16:45 uur – 17:45 uur: netwerkborrel

Aanmelden
Fijn als uw wilt deelnemen aan de markt. Dat kan als:

  • uw bedrijf minimaal 5 medewerkers in dienst heeft
  • uw medewerker die de student gaat begeleiden minimaal beschikt over een hbo-diploma of hbo werk- en denkwijze

Meld u nu aan. U mag meer dan één opleiding aanvinken.

En natuurlijk mag u deze uitnodiging doorsturen naar een collega. Graag zelfs!

Met vriendelijke groet,

Team Connect – Associate degrees Academie
connect@ad-academie.nl 
Mill Hillplein 1
4701 BS Roosendaal
088-5253236